Företaget

Företaget

InterACT Communication har som fokus att skapa tydlighet, energi och förmåga till positiv handlingskraft och påverkan i mänsklig kommunikation. Centralt är en autentisk kommunikation som bottnar i värdegrunder och stämmer med insida likväl som med utsida.

Vår specialitet är att kombinera handfasta och kraftfulla verktyg, modeller och tekniker inom mänsklig kommunikation med specialkompetens inom röstteknik, kroppsmedvetenhet, presentationsteknik, scenisk gestaltning, retorik, grupprocesser och samspel samt NLP (Neurolingvistisk Programmering). Vi jobbar med helheten tanke, känsla och kropp.

Utifrån vår specifika fokus samarbetar med angränsande spetskompetenser inom bland annat projektledning, kultur- och värdegrundsarbete, affärsutveckling och försäljning, pr och strategisk kommunikation samt verksamhetsutveckling.

Målgrupper är ledare, team, informatörer, utbildare, säljare, kulturutövare samt du som vill bli mer kraftfull i din kommunikation och ditt uttryck. Kort sagt, vi vänder oss till dig som vill synas, höras och göra skillnad!

 

 

Share This: