Exekutiv coaching

Exekutiv coaching


~ coaching för ledare och ledningsgrupper

exekutiv coaching

EXEKUTIV COACHING MED PEDAGOGISKA VERKTYG OCH MODELLER

Ledaren behöver hantera olika roller i sitt ledarskap.  Ofta står ledaren själv utan någon att bolla idéerna med. Coaching är en överlägset samtal och stöd i processen att utveckla företaget, teamets samarbete och att skapa bättre affärsresultat.

I coaching står Du som ledare i centrum och får genom en tydlig process möjlighet att prova dina tankar och idéer samt skapa handlingskraft. Du får möjlighet att bryta begränsande mönster och öka medvetenhet, energi och riktning.

Coaching har för avsikt att inspirera och skapa handlingskraft för att nå ökade affärsresultat genom kraftfulla frågor och effektfulla processer.

På InterACT Communication erbjuder vi coaching med olika fokus. Oftast består vår coaching också av pedagogiska moment inom kommunikation, mind set och teambuilding, beroende på upplägg. Inom kommunikation tränar du genom olika modeller ur du stärker din kommunikation i olika situationer, inom teambuilding får du verktyg för att träna teamet att blir framgångsrikt tillsammans och inom mind set eller mental träning arbetar vi med inre mål, övertygelser och sanningar – utmanar, utvecklar och omdefinierar dem för att du ska nå dina mål med teamet, din egen utveckling och företagets resultat.

 

ÖVRIG COACHING FÖR LEDARE MED SPECIALFOKUS:

PERSONLIGT UTTRYCK OCH TALARCOACHNG

Se bland annat under kommunikativt ledarskap. Läs mer här...
Utifrån en analys läggs ett individuellt program upp efter dina behov och förutsättningar.

AFFÄRSCOACHING

Affärscoaching är en tydlig process i 6 – 10 steg med syfte att skapa affärsresultat genom coaching! Affärscoaching riktar sig främst till ledare och ledningsgrupper. En viktig del i denna process är att du själv lär dig HUR du kan coacha dina medarbetare och HUR ni själva kan implementera coaching i er ledningsgrupp.

SÄLJCOACHING

Sälcoaching är en tydlig process i 6 – 10 steg med syfte att öka försäljning genom coaching! Säljcoaching riktar sig till säljledare. En viktig del i denna process är att du själv lär dig HUR du kan coacha dina medarbetare och HUR ni själva kan implementera coaching i er säljprocess.

MÅL OCH MENING

  • Du kommer att förtydliga mål och följa en process för att nå dessa
  • Du nå och ta fram och utnyttja din inre potential
  • Du kommer bli tydligare inför andra
  • Du ökar försäljning
  • Du kommer att skapa ett framgångsrikt team
  • Du skapar bättre affärsresultat

Share This: