Anna Ahlefeldt


Leg. Kiropraktor med specialistkompetens
inom den unika behandlingsformen Network Care.
Anna Ahlefeldt är legitimerad kiropraktor med en 5 årig högskoleutbildning från Odense Universitet, Danmark och AECC (Anglo European College of Chiropractic), England.

Anna arbetar med den unika behandlingsmetoden Network care, kortfattat en metod som utgår från neurologi och ryggradens hälsa. Det är en mjuk behandlingsmetod med djupgående effekter som ökar välbefinnande på alla plan. Inom Network Care ligger fokus på att, utifrån trygghet, frigöra och omorganisera dina resurser för att fungera optimalt fysiskt, emotionellt, mentalt och spirituellt….att ha full tillgång till Dig helt enkelt.

Modellen är utvecklad av den amerikanske kiropraktorn Dr. Donald Epstein och består av Network Spinal Analys (NSA) och Somato Respiratorisk Integrering (SRI). Genom NSA utvecklas två unika vågrörelser som associeras med djupgående förbättringar av hälsa och välbefinnande. I takt med att dessa vågrörelser utvecklas framträder också specifika kroppsrytmer (andning, rörelse, energi). Dessa SRI rytmer är kopplade till olika inre medvetande tillstånd.

Tillsammans gynnar NSA och SRI utveckling av din hälsa och ditt välbefinnande på alla plan. Amerikanska forskare har visat att man med Network kan så mycket som fördubbla effekterna av en redan hälsosam livsstil.

Anna är fullt certifierad i NSA (samtliga 3 nivåer) och medlem i Association for Reorganizational Healing Practice (ARHP Hemsida: www.annaahlefeldt.se/