Michael Vanderosen


Storyteller & facilitator in storytelling
Michael erbjuder originella, kraftfulla, roliga och upplevelsebaserade föreläsningar och workshops i Storytelling. Med föreläsningen 'Why stories matter!' har Michael blivit flitigt anlitad av olika företag och organisationer, både som inspirationsföreläsare och facilitator. I hans fenomenala workshops ’The Power of Story and How To Use It’ får företag och organisationer träna i att använda berättelsens magi för att stärka bland annat varumärke, presentationer, försäljning och marknadsföring.

Michael har varit i frontlinjen av internationella affärer och bildkonst i över 40 år. Han talar fyra språk och hans erfarenhet omfattar en framgångsrik prestation i handel och ekonomisk utveckling, marknadsföring kommunikation, försäljning, PR, event marknadsföring, publicering, konst och personlig utveckling.

Utifrån sin expertis vill Michael föra människor samman i gemensam sak, stärka och utveckla ledarskap, team motivation och värdegrundsarbete. Han vill medverka till att ta fram kreativa lösningar för personliga och affärsmässiga utmaningar. Michael är också en professionell toastmaster, en duktig coach och mentor samt en erfaren copywriter, kort sagt en kommunikatör av rang! Hemsida: Michael Vanderosen.