Samarbetspartners

IAD är ett internationellt välrenomerat utbildningsbolag som arbetar med företagsutbildning och organisationsutveckling sedan över 20 år tillbaka inom områdena kommunikation, projektledning, time management och ledarskapsutveckling. Bland klienter finner du bland annat IKEA, Volvo, Skandia, Vattenfall, Trelleborg, SCA, Kemikalieinspektionen, Lantmännen, Rikspolisstyrelsen, SVT, Siemens, Bosch, Skanska, Riksskatteverket, Länsstyrelsen, Kommunförbundet, Orrefors Kosta Boda, Tidsam, Barilla Wasabröd, Mälarskog, Forsmark, Barsebäck, Konferensproduktion, Talarforum, Teknova, SAAB Aerospace, Syngenta och många fler.
Pr bolag med ett skönt gäng, stort driv och enormt kreativt tänkande. Med mötet mellan människor som drivkraft söker de ständigt nya innovativa lösningar för att kunna utmana, inspirera och driva sina kunder framåt. Step2 grundades år 2000 men många har mellan 20 och 30 års erfarenhet inom kommunikation och pr.. Bolaget i sin nuvarande form har 11 medarbetare och ett stort nätverk av kvalificerade partners inom olika specialområden, från filmproduktion och scenografi till ljud, ljus och catering.
Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. De erbjuder kurser och studiecirklar inom massor av olika ämnen över hela Sverige. Vuxenskolan grundar sig på folkbildningens tro - att människor lär sig bäst tillsammans och att detta lärande är viktigt för att skapa en demokrati.
TRR/Trygghetsrådet stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda inom privat sektor. TRR är en icke vinstdrivande stiftelse med över 40 års erfarenhet av omställning. TRRs mål är att tiden från ett arbete till ett annat ska bli så kort, effektiv och meningsfull som möjligt.
Kommuncoacherna
Kommuncoacherna arbetar med personligt ledarskap och team. Med hjälp av ett nätverk av professionella, internationellt certifierade coacher med erfarenhet från såväl offentlig sektor som privat näringsliv jobbar de enligt en forskningsbaserad metodik för att utveckla starka, uthålliga och väl fungerande ledare och team som kan nå mätbara resultat på 6-12 månader.
P&P Meetings ® arrangerar och programleder stora kunskapsseminarier samt agerar moderator för större möten och events.