Julklappserbjudande – Röstteknik eller Sång!

 

Oh, there is something in that voice that reaches The innermost recesses of my spirit!

10 % julklappserbjudande för röst- och sångteknik – 1 tillfälle.
Erbjudandet gäller t o m 20 december.

Du som har en vän som velat arbeta med sin röst eller prova på och sjunga. Här kommer den perfekta julklappen för dig. 60 minuterns röst- eller sångteknik.

Röstteknik

Röstteknik är ett arbete som är individinriktat beroende på behov och önskemål. Men att ha tillgång till sin röst innebär i många fall att ha tillgång till sin självkänsla och tillgång till andras lyssnande. Din personlighet avspeglar sig i rösten!

Inom röstteknik arbetar man både med avspänning, personlighetsutveckling och muskelträning. Det är viktigt att se till helheten så att tanke, känsla, kroppsspråk och röst samspelar på ett äkta och naturligt sätt.

Läs mer…

Sångteknik

Jag stöter hela tiden på människor som har haft en dröm om att någon gång få prova på att sjunga. Många har hört i tidig ålder att de inte kan sjunga och har därför låtit sången i bästa fall förpassas in i duschen. Det är ett sorgligt kapitel.

Alla kan sjunga! Ja, jag menar det! Alla kan sjunga! Vi kommer inte låta likadant! Vi kommer inte alla att hålla på med sång på samma nivå. Men alla kan sjunga och alla har en egen personlig röst! Att sjunga handlar om så mycket mer än bara att ljuda och träffa rätt toner. Det är ett sätt att andas, att vara i kontakt med sig själv och ge uttryck för känslor och tankar.

Jag arbetar främst med modern sång. Även om tekniken är viktig så är det uttrycket som står i centrum. Tekniken ska möjliggöra ditt uttryck!

Du som inte har någon sångvana och vill prova på är välkommen, likväl som du som har mer erfarenhet!

Share This: