~ Start 18/9 Presentationsteknik – Tala inför grupp

18/9 Presentationsteknik

Tala inför grupp

faviconHar du svårigheter att tala inför publik? Vill du bli bättre på att hantera din nervositet? Vill du bli bättre på att nå ut med ditt budskap? Vill du förbättra ditt sätt att kommunicera i olika situationer? Stärk din närvaro och ditt uttryck genom att arbeta med röst, kropp, tanke och känsla samtidigt som du får kunskap om struktur genom retoriska grunder. Kursen är uppdelad i två delar; en del som handlar om framställningsteknik och en del som fokuserar på struktur och dramaturgi.

  • I framställningsteknik tränar du; autenticitet, närvaro, publikkontakt, röst, kroppsspråk, engagemang, energi, förmåga att lämna avtryck och mental träning.
  • I den retoriska delen tränar du på; struktur, retorik, riktning, memorering, dramaturgi och målprecision.

Upplägget är i vanlig ordning prestigelöst och lekfullt med mycket utrymme för improvisationer, övningar, träning i grupp och individuellt. Du kommer garanterat att ha roligt samtidigt som du vässar din kommunikation!  

Från deltagare:

“Fantastiskt utvecklande och inspirerande. Nu har man verktygen”.

“Det var en himmelsvid skillnad mellan den och de retorikkurser vi tidigare anordnat.”

“Av övningarna fick jag insikt om att min närvaro i nuet inte är 100-procentig och att detta är orsaken till de låsningar jag får när jag ska prata om mig själv tex i en intervjusituations.”

“Ditt koncept är enastående helhetstäckande och har en enorm potential. Känner mig i regel väldigt vidlyftande efteråt.”

”Jättebra balans mellan praktiska övningar, teori och själva presentationerna. Jättebra feedback och ledarskap av kursen. Det har känts som en trygg miljö att öva i och visa sig sårbara för varandra i. Det här har varit mycket mer än en presentationskurs!”

Dag: Tisdagar – 5 ggr – 15 timmar.
Datum: 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10
Tid: kl 15.00 -17.30
Pris: 1575 kr
Plats: Östgötagatan 11 A, Stockholm
Anmälan och information:  Studieförbundet Vuxenskolan, Chrsitina Ihrén, 08-679 03 75 christina.ihren@sv.se eller via InterACT Communiaction; med namn, adress och personnummer. För fler omdömen på denna kurs, läs under fliken kunder/referenser.

Direktanmälan här …

Share This: