Karin Sjögren


KBT Terapeut/Coach,
Ledarskapsutvecklare &
Kommunikationskonsult.
Karin är grundutbildad KBT-terapeut steg-1 med focus på det friska. Strengths-Based CBT for Vulnerable Clients and Chronic Issues, ACC, ICF certifierad Coach. Karin Sjögren är glad, närvarande och nyfiken.

Hennes ständiga sökande efter att stärka och stödja människor i deras liv har skapat grunden till den Coaching/Energibehandling hon erbjuder idag som blandar kroppsbehandling och samtal i en unik kombination.

Karin arbetar kognitivt, psykodynamiskt och kroppsterapeutiskt. Särskilda kompetenser, SB KBT (styrkebaserad KBT). Med inriktning på kroppsmedvetenhet, andning och acceptans (ACT) ges du möjlighet transformera det som är viktigt för dig. Karin har lång och bred erfarenhet med förändringsprocesser. Ger bars energibehandlingar och håller 1-dags utbildningar i tekniken, se accessconcsiousness.se/bars.

Med en kirurgs öga ser Karin vad som behöver hanteras och utvecklas för att skapa mer resurser och välmående. Karins utgångspunkt är att alltid se till det friska i varje individ och utgå från det.

Karins nyfikenhet på hur vi människor kan må bättre i oss själva och tillsammans har tagit henne på en lång resa inom personlig utveckling och utbildning, en resa med ständig förkovran och fördjupning både på mer traditionella vägar såsom alternativa. I dag kombinera hon sin kunskap på ett härligt, kreativt och personligt sätt som ger människor möjlighet att hitta hem till sin egen fulla kraft och styrka/vila och ro.

Att förstå människor och samspel utifrån olika perspektiv samt att kombinera coaching/terapi med energibehandlingarna är Karins specialitet, en unik kombination som ger resultat utöver det vanliga på ett otroligt kraftfullt sätt.

Några av de kurser och utbildningar Karin gått utöver sina grundutbildningar:

  • Landmark Education: Curriculum for Living, Självuttryck & Ledarskaps Utbildningen, Kommunikations Programmet, Introduktionsprogrammet och Wisdom Course.
  • Psykologi – Komvux enstaka kurser.
  • Zen-Coachingen: 9-månaders utbildningen med Kåre Landfald grundaren av Zen-Coaching.
  • NonViolent Communication med Marshall Rosenberg (En del i Zen-Coaching utbildningen).
  • Kommunikation och konflikthantering – Fördjupnings utbildning utifrån NVC.
  • Family Constellations – The Roots of Love del 1 med Svagito R Liebermeister.
  • Access Consciousness X-man and Being You Changing The World med Dr. Dain Heer.
  • Foundation, level 1, 2 and 3 med Gary M Douglas och Body Work med Jason Access Consciousness.
  • Bars Facilitator: en energi behandling som berör huvudet med 32 punkter.

Hemsida: Medvetenhet i Fokus.

Share This: