Kom igång med en energigivande Kick-Off!

Kom igång med en energigivande KickOff! InterACT Group erbjuder några riktiga höjdare!

Här kommer ett urval av våra Kick Offs. Ingen grupp är för liten eller för stor. Antal timmar bestämmer du i samråd med ledaren. Tveka inte att höra av dig om du vill diskutera någon idé eller för att ställa ytterligare frågor.
Kontakt: Annacarin Nilsson, 070 - 731 34 73 eller via e-mail: Kontakt.


Ett signum för oss är att vi fokuserar på mötet mellan människor, att vi kombinerar teori, praktik och reflektion på ett lustfyllt sätt samt att alla är experter inom sina respektive områden. Till oss vänder du dig om du vill ha en kompetent och hållbar utveckling!

TRIMMA DITT BUDSKAP
En annorlunda teamaktivitet där team får möjlighet att prova på budskapsöverföring inifrån och ut via en media produktion.
Varje företag har i grunden en röd tråd även om den kan inta olika skepnader, färger och gestalta sig olika sätt. I denna Kick-off får du prova på hur du kan finna och kommunicera den röda tråden i er organisation på ditt unika och personliga sätt. Workshopen får du träna på att:
Steg 1: Att finna ... du kommer att söka efter berättelser i din egen erfarenhetsbank kopplat till företags värdegrunder och visioner.
Steg 2: Att gestalta ... du kommer träna på berättarkonst och att dela dina berättelser muntligt
Steg 3: Att Kommunicera ... från ett urval av berättelse kommer ni att producera i någon form av media produktion såsom; podd eller film/videoproduktion.


Ledare: Urban Eriksson, producent med lång arbetserfarenhet inom TV produktion och media arbetar idag också med företagskommunikation. Det som Urban tycker är viktigt att lyfta fram är företagets egen inre historia, kunskap och erfarenhet. ”Berättelser är inget som någon ska lägga på företaget utifrån. Det ska komma från insidan”, säger Urban. säger Urban.

STÄRK KOMMUNIKATION OCH SAMSPEL
Närvaro, samspel, improvisation, acceptans och kreativitet är några saker som du tränar i improvisationsteater. Detta är en lekfull Kick Off som kombinerar improvisationsteater och kommunikationsövningar för dig som vill stärka kommunikation och samspel i ditt team. Förutom nya insikter som främjar teamets samspel, så kan garanteras många skratt!
Ledare: Annacarin Nilsson.
LADDA GÄNGET MED KRAFT

I denna Kick off får du genom kraftcoachen Lena Gennerud en unik introduktion i hur du förenar personalhälsa med affärsutveckling. Lena har uppfunnit en valuta för att tydliggör vad som ger och tar energi. Men i stället för ören och kronor räknar hon kraftpoäng.
I denna Kick Off får du en praktisk introduktion till verktyget Kraftekonomi - ett helt nytt sätt att tänka med strategier för utveckling. Målet är att skapa utvecklingskraft tillsammans.
Läs mer här ...
Ledare: Lena Gennerud.

KOMMUNIKATIVT LEDARSKAP
Förmågan att kommunicera visioner och mål, engagera, entusiasmera liksom förmågan att lyssna och förstå andra människor är viktiga kompetenser i en ledares kommunikation. Denna Kick Off vänder sig till ledare som vill stärka sin kommunikation och personliga utstrålning. Beroende på tidsplan får du möjlighet att i ett urval prova olika kommunikationsmodeller. Läs mer här...

Ledare: Annacarin Nilsson.

USE STORY TO CONNECT
Möt en mästare i Storytelling, Michael Vanderosen. Michael erbjuder en rolig, tankvärd och lekfull Kick Off där du får träna på storytelling. Genom enklare övningar får du prova på att använda storyns magiska kraft för att skapa kontakt och presentera dig själv eller dina idéer på ett mer kraftfullt och berörande sätt. Denna Kick Off är på engelska.
Ledare: Michael Vanderosen..
BYGG ELLER FÖRDJUPA VÄRDEGRUNDER FÖR ATT BYGGA EN VÄLMÅENDE OCH VÄLGÅENDE KULTUR
Många företag har värdeord - men vad betyder de egentligen för den enskilda medarbetaren? Känner de överhuvudtaget till dem? Denna Kick off fokuserar på att fördjupa era värdeord i teamet, för att skapa mening, riktlinjer och tillhörighet genom dessa.
Eller så kanske ni inte har satt upp era värdegrunder än och vill påbörja en sådan process. Denna Kick Off kan också vara en startpunkt för en sådan process.
Ledare: Annacarin Nilsson.
COOK OFF - STÄRK KUNDBEMÖTANDET
Metaforernas mästare Harald arbetar med försäljning och kundfokus genom att använda metaforer. I denna Kick Off använder han restaurangen som metafor. En annorlunda, smakrik och tänkvärd Kick off som vänder sig till er som vill fokusera på att stärka er försäljning och kundkontakt!
Ledare: Harald Moe.