Intresserad av att få prova på och sjunga? Förutsättnngslöst! Du får prova på några av de tekniker som finns för att stärka och ta fram din personliga sångröst utifrån eget valt material. Varmt välkommen du som har gått hos mig i tidigare röstträning och vill prova på att sjunga! Varmt välkommen du som går och sjunger hos mig! Och varmt välkommen till dig som är ny och vill prova på! Att träna i grupp ger stora fördelar. Likväl som jag kommer att fokusera på din individuella utveckling så lär vi oss av varandra och kan träna framförande inför varandra.

Kursen är uppdelad på fyra träffar och är indelad i en sångteknisk del där vi gemensamt i gruppen tränar olika sångtekniska övningar, samt en individuell del där du med eget valt material tränar teknik, personligt uttryck och framförande.
All träning är efter dina personliga förutsättningar och önskemål. Du är varmt välkommen både om du har tidigare sångvana eller ingen tidigare sångträning. Kursen har som syfte att vara laborativ och prestigelös och förhopppningsvis ge dig många nya knep att få tillgång till din sångrösts potential.

Max antal deltagare; 8 stycken
Kurs/Pris; 4 ggr – 1 175 kr
Start: Tis 4/10 kl 18.30-21.00
Plats; Eriksbergsgatan 8B, Östermalm
Anmälan och frågor; Studieförbundet Vuxenskolan, 08-679 03 75, Vuxenskolan eller via InterACT med personuppgifter och kursnamn.

Share This: